Värdefulla vänner!

En helt ”vanlig” måndag kan antingen vara alldeles vanlig eller lite extra mysig med en stor ”nypa” av både skratt & snack om både lätt och svårt!
För att sätta en guldkant på tillvaron behöver man egentligen inte göra så mycket :), min ”guldkant” idag hette Lena :) och är en härlig vän som kom lagom till 11-kaffet!

Att lära känna varandra tar ju alltid lite tid, men vissa människor ”klaffar” man med på direkten och samtalsämnena går i varandra och det känns bara tryggt & väldigt bra!

Visst är det en gåva och stor lycka när man får den stora förmånen att möta nya fina vänner,som redan från början tar en så självklar plats i hjärtat!

Det sätter fart på ”må bra hormonerna” och  ger livet  lite extra krydda! En krydda som förgyller & gör livet ännu lite mera innehållsrikt.

Att möta denna kloka,omtänksamma,glada & modiga kvinna så fylld av livserfarenhet och ”jävlar-anamma” och som dessutom utstrålar en värme och styrka som smittar av sig på sin omgivning. Ja, Lena en sådan person är du!
Du är så värdefull!

Stort Tack för idag & må så gott. Kram Anna :)
 

 

2 reaktion på “Värdefulla vänner!

  1. Ja visst var det mysigt. Men det är ju du som ger allt. Energi, uppriktighet, ömhet och tänker på alla och hur bra vi har det just nu. Det är fikastund i nuet, inte sen. Det är inte alla resor som man ska åka på eller fina saker man ska skaffa. Det betyder inte så mycket. Vänskap och uppskatta livet och sin familj nu. Du ger mig värdefulla tankar. Jag och många med mig behöver det. Ha det gott den fina höstdag som är idag. Jag kommer gärna tillbaka.

    • Åhh Lena, dina fina ord värmer & stärker på så många vis! Tack snälla du och varmt & innerligt välkommen tillbaka igen, jag ser redan fram emot nästa fikastund! Kram Anna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>