Värdefulla vardagar :)!

Idag vaknade jag upp till en för årstiden ovanligt varm dag, visserligen var det lite grått ute men skönt och alldeles regnfritt!

Frukosten avnjöts med nybakat bröd som Frida fixat och allt annat som tillhör en riktig ”lantfrukost”. Hemma hos oss är maten viktig och i synnerhet frukosten.Ingen av oss mår bra av att vara hungrig, det blir så jobbig stämning då och ”stubinen” blir så väldigt kort när energinivån är i bott! :)

 

 

 

 

 

Fram på förmiddagen kom min fina lillasyster på överraskningsvisit! Det är något speciellt när hon ”dyker” upp, Det händer inte så ofta men var gång som det händer blir jag lika GLAD!

 

 

 

 

 

Jag tycker inte om att planera 5 veckor i förväg för att någon ska komma en sväng på 11-kaffe.
Jag lever i nuet så mycket det går och det vet min syster.Hon vet också att hon alltid är välkommen till mig. Avslappnat, uppmuntrande, roligt och bara alldeles jättemysigt så brukar det vara när min Linda kommer till mig.

Det är något speciellt med en syster :)!

Det finns vissa människor som kan komma när huset är upp & ner,håret är smutsigt, dags-formen är si så där och kaffebrödet är slut och det spelar över huvudtaget ingen roll…………..Inga ursäkter behövs!
Det är vad jag skulle kalla ”riktiga” vänner,och dem skall man verkligen ha vett på att uppskatta. TACK till er mina fina vänner (ni vet precis vilka ni är ;)!

Budskapet idag är: Var rädd om era riktiga vänner & gläds över de små överraskningarna i livet!

 

Ha en bra dag, Kram Anna :) 

 

 

2 reaktion på “Värdefulla vardagar :)!

  1. Systrar är det bästa som finns, man kan ibland smått ogilla dom men efter 5 min så är allt borta och man skrattar. Det enda som kan behövas ibland är mat! Ni vet vad jag menar 😉 Haha älskar er min underbara familj!<3

    • Fördelen med systrar är att man kan ogilla dem lite grand emellanåt ;), samtidigt som man uppskattar dem av HELA sitt hjärta!
      Det är syskonkärlek! Vi älskar dig med underbara Ida <3, du är en fantastisk lillasyster och en underbar dotter KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>