Var dag är värdefull!

Nu är julen över och den härliga vardagen är tillbaka igen. Visst är det underbart när familjen samlas och myser & äter tillsammans och bara har det ”gött”!

Samtidigt som man njuter av ledigheten så inser jag hur värdefull  min vardag är. ”Den där vardagen” som ibland kan bli lite ”tradig” …….:) Jag älskar min varma kärleksfulla & bullriga familj. MEN mina vänner är också oerhört viktiga och dem har jag saknat mer än jag själv anat.

I går träffade jag flera av mina fantastiska tjej-kompisar. Vi är ett gäng härligt olika & alldeles unika vänner som träffats pga ”livets små missöden”. (Det finns inget ont som inte  för något gott med sig :))
Vi har en stadig träff på ett fik här i Alingsås.
Fredagar kl 11.00!
Den som vill,orkar & kan kommer. Inga krav och inga måsten.

Ni mina fina vänner ger mig så mycket glädje och livskraft!

Jag är så lycklig över den värme och fina omtanke som strålar ifrån er ALLA!

 

 

Var rädd om dig och måna om dina vänner. Dina riktiga vänner månar om dig :)!

Ha en skön helg. Många kramar Anna 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>