Tid!

TID är ett ”laddat” ord fyllt av känslor på många vis!
Jag möts ofta av uttrycket: Jag har inte tid! Jag måste………och så kommer det en lång radda av alla måsten i personens liv!
Dessa måsten är sällan förknippade med jobb & ”verkliga måsten” jag skulle snarare vilja kalla det ”ett hektiskt liv” som egentligen är själv-valt 😉 men som på något vis blivit betungande och allt annat än upplyftande!

Det handlar om din FRI-TID…………………..!
Fritid är för mig, att ha tid för det DU verkligen vill göra!
INTE vad du bör göra och absolut inte att göra det andra människor förväntar sig att du ska göra. Eller rättare sagt det ”DU tror att andra förväntar sig av dig”!

 

 

 

 

 

 

Ta befälet över din TID & din egen situation. Jämför dig aldrig med någon annan och andra människors ”scheman” det finns inget rätt & fel!

Men det blir tokigt om livets alla händelser blir till en ”tävling”. En tävling ingen kan vinna eftersom alla tävlar emot varandra utan att ha ett  gemensamt mål!

Det handlar inte om vem som gör flest saker på kortast möjliga tid ;). Det handlar om att hitta rätt balans och göra det som stärker och gör gott för både kropp & själ!
Ett liv där många av de ”uppdiktade måstena” ändras till det man verkligen vill göra!
Ett liv som ger harmoni & glädje där inte allt ska vara en kamp emot klockan.

 

 

 

 

 

 

Budskapet idag är: Ta befälet över DIN tid, den är din!

Må så gott Kram Anna <3                                              

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>