Tänd ett ljus!

Idag den 2:a november är det en alldeles speciell dag. Alla dagar är väl i och för sig speciella men just den här dagen är förknippad med mycket känslor och varm omtanke om en liten tjej som aldrig fick chansen att bli vuxen. Det är precis 8 år sedan idag. Denna lilla tjej lever kvar i minnet för alltid och finns på så vis alltid kvar.

Jag skickar mina varmaste och starkaste bamsekramar till mamma, storasyster och  till de båda småsyskonen, och tänder ett vackert ljus tillägnat Katrin!

Till alla mina andra nära & kära ”på andra sidan” tänder jag ännu ett ljus och sänder mina varmaste tankar till er alla både gamla och unga. Jag vet att ni finns där speciellt du min alldeles speciella och spjuveraktiga morfar Allan som visar mig på ”alla möjliga & omöjliga sätt” att du är med  :)!

Jag önskar er alla en vacker & fridfull kväll! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>