Tacksamhet!

VARJE dag året om finns det händelser,tankar och olika saker att vara tacksam över! 
Ibland är det lätt att glömma bort det och istället lägga fokus på det negativa som vi egentligen bara skulle ignorera………………..
Har funderat över varför!!!!!

Nästan alla människor vet det, ändå väljer så många att se de negativa omständigheterna först………………Det är verkligen synd tycker jag.

Allt kan ju självklart inte vara ”ljust & muntert” det finns sorgliga,glada,tragiska,hoppfulla,skrämmande,fina och alldeles underbara händelser i livet. Så är det bara det kan ingen ändra på!

Att våga leva i nuet  och inte älta det som har varit på ett negativt sätt utan istället ta lärdom av sina fina upplevelser och emellanåt även sina misstag…………..SEN ”släppa taget” och gå vidare på livets väg.
Inte bekymra sig över morgondagens ”eventuella  jobbigheter” utan se livet från den ljusa sidan och ”tillåta sig själv” att vara närvarande i sitt eget liv varje dag.

Att varje dag stanna upp och verkligen Känna efter vad just DU är tacksam över……………..!!
Det tror jag är av stort värde för var och ens välbefinnande och ger mycket positivt tillbaka som ”gör gott”.
Jag lovar 😉 det finns alltid något att vara tacksam över VARJE DAG.

Våga prova det finns bara vinster med att se livets ”ljuspunkter” oavsett hur starkt eller svagt de lyser :)

 

Kram Och lycka till
Anna <3  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>