Ta steget….;)

Livet är lite som en trappstege eller rätt & slätt en enkel trappa……Vi kan välja hur vi ska leva från dag till dag. Ibland går det upp ibland ner och emellanåt står man där på samma trappsteg och bara stampar…… Men stampar det gör vi!

Med andra ord står livet aldrig stilla.
Oavsett hur det känns så förändras livet ständigt. Till viss del står vi för förändringarna själva och en del av förändringarna kommer till via yttre påverkningar som vi inte kan stå till ”svars” för!

Men vi kan välja hur problem,glädjeämnen,sjukdom,möjligheter eller vad det nu är som ”dyker upp” framför näsan på oss, faktiskt ska ”tacklas”.
Visst är det alldeles sant?

Ibland glömmer åtminstone jag av vilka möjligheter som faktiskt finns runt omkring mig. Som tur är så har jag en ”inre röst” som brukar påminna mig när jag gnäller för mycket eller tappar fokus……:)! Ibland behöver jag lite ovett eller en spark i baken,samtidigt som ”rösten” berömmer mig när jag gjort något bra :) de gånger jag inte fattar det själv !

Nä nu svävar jag iväg som vanligt….Har märkt att när jag bloggar har jag oftast en klar bild över hur & iallafall om vad jag ska skriva när jag börjar…………….
Efter några rader så blir det något helt annat, märkligt!

Inte undra på att jag nästan alltid får ändra överskriften i efterhand ;)!

Om din kropp är ett fantastiskt instrument så är hjärnan datorn som styr den här fantastiska ”maskinen”! Dina tankar,drömmar och visioner styr datorn på något ”undermedvetet” sätt ibland och på ett högst medvetet sätt däremellan :).

Jag är alldeles övertygad om att på ”tron inverkar allt”, vi människor kan välja att se saker från olika håll och att se möjligheter framför omöjligheter.
Okej allt kanske inte blir som man tänkt från början, men visst kan det bli alldeles underbart för det?!

Jag tror att det handlar om att tro på sig själv och ta ”trappstegen” i sin egen takt, på sitt eget alldeles unika vis utan att jämföra sig med någon annan………..

Med andra ord var stolt över DIN egen trappa & följ den väg som är din…………<3 

Kram på er alla / Anna <3 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>