Snällhet!

Precis så tror jag faktiskt att det är. Snällhet kommer ifrån hjärtat och sker mer eller mindre ”per automatik”. Visst kan vi människor välja hur vi ska vara emot varandra och hur vi ska agera i vissa situationer. Men oftast sker goda handlingar utan en tanke på att vara just snäll eller hjälpsam de kommer instinktivt när hjärtat är med och ”bestämmer”!

Goda tankar & goda handlingar föder ny godhet precis som ”våld föder våld!

Med den vetskapen borde det vara självklart att behandla sig själv och sin omgivning med omtanke och respekt baserat på Kärlek istället för att fokusera på det negativa och kärlekslösa sättet.

Att vara snäll är en beundransvärd egenskap väl värd att utveckla och bejaka på bästa sätt :)!

Däremot är det inte lätt att alltid vara snäll ;), men man har väl ändå kommit ”en bra bit på vägen” om man har viljan och målsättningen att vara en schysst och snäll person?

 

Jag vill verkligen ge en eloge till alla snällingar som finns dels runt om i världen men också till ALLA dem i min omgivning som är snälla ända in i själen.

Tack för all godhet, all omtanke och alla vänliga ord. Det är så värdefullt att bemötas och bemöta sin omgivning med värme……………..Det gör så gott! <3

Var rädd om alla ”snällingar” i din omgivning de är ” Guld värda” precis som du!

Många kramar Anna <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>