Pusselbitar <3!

Så alldeles ”enkelt” & självklart är det nog!
För att kunna leva och växa sig starka tillsammans måste man vara varandras ideal och självklara pusselbit!

Hur vet man att man hör ihop?
När kan man vara SÄKER på att ”Det är vi för alltid”?
Kan man egentligen vara 100% på det klara med att lova varandra evig trohet och vara varandra trogna tills döden skiljer oss åt?

Hur gärna jag än skulle vilja säga ett självklart JA på den frågan så kan jag inte det!

Ingen människa vet vad livet för med sig så den dagen man svarar JA till sin partner gör man det från botten av sitt hjärta och utifrån de förutsättningar som finns just då.
Man kan faktiskt inte veta helt säkert för det finns inga garantier innan man provat på att leva i både ”uppför & nedförsbackar”, ett visst antal långa sega raksträckor, och mååååååånga kärleksfulla dagar tillsammans.
Ändå finns det aldrig några egentliga garantier!

20121128-003736.jpg

Det som krävs är två personer som verkligen älskar varandra och som ALDRIG glömmer bort att jobba på sitt förhållande & anpassa det efter livets alla skiftningar.
Det krävs vilja,omtanke,uppfinningsrikedom men allra mest behövs kärleken!
Kärleken till varandra, kärleken till livet och tilliten till sin partner är avgörande för att man ska kunna LEVA tillsammans!
Då menar jag verkligen LEVA och inte bara ”leva” under samma tak av bekvämlighetsskäl eller av rädsla för att vara själv eller för ”barnens skull” eller vad det nu är!

 

 

 

 

 

 

KÄRLEK är ett så vackert ord och innebär så oändligt mycket känslor, styrka & värme. Det är tveklöst vår starkaste drivkraft. En ”urkraft” som aldrig någonsin försvinner. En kraft som gör oss alla gott & tar fram våra bästa egenskaper.
Och då menar jag inte enbart kärleken till sin partner utan ALLA olika slags ”kärlekar” som finns………………………….Där kärleken finns med är hjärtat alltid inblandat!

Allt som görs med  kärlek, för kärlek eller av kärlek är vackert och välment på alla vis!

20121128-004905.jpg

Önskar dig en kärleksfull dag! KRAM Anna <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>