Oväntande & berikande möten i vardagen!

Ibland händer det ”saker” som man inte är helt förberedd på.

Upplevelser och möten som lämnar både intryck & avtryck inombords!

 Jag har ett ”eget smultronställe” i min fina hemstad. En kombinerad garnaffär med ett vackert litet Cafe´ med  äkta hembakt fikabröd bakade med äkta råvaror och massor av kärlek!

På den här fantastiska platsen säger fikagästerna ”hej” till varandra oavsett om man känner varandra eller ej, för det spelar liksom ingen roll atmosfären är ”Lite som att komma hem till någon”! <3 

Jag sitter ofta där och fikar,stickar & pratar med de olika gästerna. Ibland har vi setts förut och i vissa fall är det helt nya bekantskaper och möten som sker på Ingrids fina Stickgalleri! 

Just idag kom det in 2 kvinnor som visade sig vara systrar. De omgavs av värme och det fanns mycket glädje i ögonen på dem båda. Deras positiva inställning till LIVET & sina medmänniskor ”lyste” igenom………………Ändå så ”kände” jag att det var något mer som ”låg i luften”. Det var en blandning av sorg,glädje,kämpar-anda och tacksamhet över livets alla gåvor.

Samtidigt fanns där ett stråk av sorgsenhet. Sorgen var inte negativ MEN jag kunde läsa ”mellan raderna” att de bar på något!

Kanske kände de av den gemytliga,ärliga och varma atmosfären i ”garn-cafe´t”. Kanske behövde de båda lätta sina hjärtan för medmänniskor som inte var dem alltför ”nära”! <3

Att våga dela med sig av det som är både lätt och svårt är inte så enkelt, men JAG tror att det gör alla människor väldigt gott!

 Den ena kvinnan var riktigt svårt sjuk i cancer och levde på ”övertid” med en inställning till livet som var helt beundransvärd……….

Systern var på sätt & vis lika utsatt och drabbad, trots att hon inte var sjuk. Men det enda hon kunde ”göra” var att dela sin tid med sin syster och verkligen uppleva vardagens fina guldkorn med henne!

Som ni säkert förstår var jag imponerad av dem båda &  LÄRDE mig MYCKET under den här speciella förmiddagen. En förmiddag och en händelse jag kommer att bära med mig i mitt hjärta lääääääänge!

 

Jag riktar ett riktigt Stort varmt TACK till er och ert stora MOD. Ni har väldigt mycket att lära både gammal & ung såväl frisk som sjuk……..

 

 

 

 Det är i vardagen som livet levs allra mest. För mig är det oerhört viktigt att  trivas & vara tillfreds med med sig själv och känna sig NÖJD över sitt vardagsliv………..

Mötet med de här båda kvinnorna Bevisade det väldigt tydligt!

Var rädd om er och Lev livets ALLA dagar! 

Stor Kram Anna <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>