Om mig

Om mig:

Anna, 44 år, gift och mamma till 3 fina döttrar.
Kort och koncist & alldeles sant, men det känns som någon annan har skrivit det.
Mina barn & man brukar uttrycka det så här: Ett sms är ingen roman älskling /mamma ;)!

Men det här är min blogg så nu kan jag sväva så mycket jag vill!

Jag är en tjej/kvinna som är lyckligt gift sedan 25 år tillbaka. Jag och min man har 3 fantastiska döttrar tillsammans. De 2 äldsta är vuxna och har flyttat hemifrån och ”minstingen” går sitt första år på gymnasiet så småbarnsåren har vi passerat för länge sedan.
Vi bor i ett rött hus på landet ”omfamnade” av skog på alla sidor. Hästar, höns och 2 egna chihuahua-flickor (+ mellandotterns lilla chihuahua som är här på dagarna när dottern jobbar ), Förutom ungarna och djuren så ingår även de äldsta flickornas pojkvänner i familjen!

Vår familj betyder oerhört mycket för mig den är MIN allra största lycka och stora glädje. Mitt hjärta slår hårt för dem alla!

 

Vi har också en ”oinbjuden inneboende” i vår familj. Den här ”parasiten” har bosatt sig i min hjärna och kallas för Epilepsi. Jag har försökt att vräka den här ”rackaren” ända sedan den flyttade in i Maj 2001- Men den är så enveten och biter sig fast som en fästing och ger mig epilepsianfall i tid & otid!

Den här sjukdomen påverkar oss alla MEN den kommer ALDRIG att vinna!

Mer plats än så ger jag inte den här enerverande ”hyres-gästen”!

Ska jag beskriva mig själv så har jag ett positivt sinne och har nära till skratt, jag är
enveten & högljudd (pratar & skrattar högt) samtidigt har jag en intention att vara omtänksam & snäll, ibland lyckas jag och ibland går det mindre bra. Dessutom är jag på tok för långsint men jag ”jobbar” på det och har blivit mycket bättre med åren :)!

Jag lever i möjligaste mån i nuet & uppskattar livet till fullo.

Att skriva, sjunga och vara i naturen tillsammans med mina hundar eller att vara i stallet och pyssla är sysselsättningar som ger mig ro i själen samtidigt som mina batterier blir laddade!
Jag tror på tankens enorma kraft och jobbar hårt med ”insidan” för att må så bra det bara är möjligt!

Det jag skriver om i min blogg är mina tankar,funderingar och övertygelser och värderingar och har ingen teoretiskt korrekt bakgrund. 

Varmt välkommen! Kram Anna