Novembertankar

Det har nu gått några dagar in i November, mörkret smyger sig på redan vid 16.30 tiden så kvällarna har en tendens att bli långa. Samtidigt tycker jag att mysfaktorn är ganska hög när man sitter i stearinljusets sken tillsammans med familj & vänner! Visserligen är jag en sommar-människa 😉 Men jag njuter i fulla drag när jag får dra på mig mina ”skrot-kläder”, och ”knata” ut friska luften eller bara gå och ”filura” i min egen takt i stallet :)!
Jag trivs med att jobba mig fysiskt trött och mår bra av att se ett omedelbart resultat som att mocka stallet, köra in ved rensa i landen osv……….Att arbeta utan stress  gör mig gott och ger mig en stark känsla av välbefinnande en känsla som är oerhört viktig för min mentala hälsa också.

Jag har aldrig prövat på Yoga på ”riktigt” men skulle kunna tro att slutresultatet av ett Yogapass / ett stressfritt men lite jobbigt arbetspass med vad som helst ute i friska luften ger samma slags ro i själen 😉

     

Det är rofyllt här hemma på Kyllemaden & jag är tacksam över att kunna vara ute varje dag och ta del av naturens och alla årstidernas skiftningar. (ja,ja just i år har det väl varit lite väl blött men skiftningar har det ändå varit ;),)

Jag är lyckligt lottad på många sätt och mitt mål här i livet är att leva ett så värdefullt liv det bara går <3! 

Vad är då ett värdefullt liv?

Ja kära läsare känn efter i DITT hjärta vad som verkligen är meningsfullt & värdefullt för dig, för det kan ingen annan veta. Och lev DITT liv och ingen annans!

Vi människor är så olika så svaren från person till person är individuella och alldeles unika för var och en. Men: Allt är möjligt & allting går!

Det är aldrig försent…………..<3

Kram Anna <3

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>