Mindfullness!

Att börja dagen med en ” överfull” hjärna över allt man ”SKA” göra startar en inre stress redan innan man klivit ur sängen…..Ska det vara så?
Jag tror att vi människor har en tendens att få saker att torna upp sig inombords utan någon egentlig anledning. Oavsett om vi behöver skynda oss eller inte så finns där någon liten rackare som rör om och ställer till det för oss!
Vem är då den där ” Rackaren”?

Kan det vara så att Allt vi vill, allt vi ska & allt vi borde göra blandas med en skopa dåligt samvete över vissheten om att tidsschemat spricker redan innan dagen börjat??

Varför sätter man då så mycket griller i sitt eget huvud?

Ja, det tål att tänkas på en stund………..Och hur ska man förändras för att kunna leva mer i NUET än i FRAMTIDEN!?

Kanske svårare än man kan tro men lååååångt ifrån omöjligt.

*Det första som behövs är insikt & viljan att själv förändra SITT eget liv.”Resten” får växa sig fram i den takt som är din eller min :)!

Det viktigaste är att utgå ifrån sig själv och sina egna skavanker……..Man kan aldrig ändra någon annans tankar ( men visst kan man inspirera andra människor i sin närhet.)

Det finns väl en anledning till att: Hunden är människans bästa vän.

Hundar lever alltid i nuet utan bekymmer för alla ska & måsten..Jag tror eller rättare sagt jag vet att vi kan lära oss så mycket av våra kloka djur.

TACK fina Alva ,Ronja & Ezzy för all insikt ni ger mig varje dag. Ni är unika och oerhört värdefulla :)!

Önskar er alla en stor solig kram så här på våffeldagen :)

Mvh Anna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>