Min underbara familj!

Min familj, min alldeles genomunderbara make våra 3 unika och helt fantastiska döttrar och 2 mycket fina pojkvänner. Ni är så högt skattade allihopa,och jag är så innerligt lycklig över att vara en del av denna familj.

Jag får en känsla av att man ibland glömmer bort att vara tacksam över det som är ”självklart” i livet! 

För mig är gemenskap och ovillkorlig kärlek två väldigt viktiga  ”ingredienser” i livet att verkligen känna sig hemma och alldeles trygg någonstans är något som ger välbehövlig ro i själen. Att ALLTID ha människor  i sin närhet som älskar en för den man är med alla sina fel och brister det är LYCKA!

I en familj är det okej att vara: Arg, ledsen, lycklig ,hopplös ,duktig ,dum ,knasig, gnällig ,skrattfylld och bubblande glad eller jätte-ledsen, eller bara vara väldigt stolt :) Alla känslor är ok!

Ordspråket säger visserligen att: Ensam är stark! 

Men jag anser nog att tillsammans blir vi ännu starkare.

Kanske är det lättare att stå upp för sig själv och lita på sin egen intuition och vara stark OM man har en trygg grund att stå på?
– Ja, så tror jag att det är :)!

Budskapet och målet med dagens funderingar är: Var tacksam över de människor som står dig nära & var lycklig och tacksam för det ”självklara” i ditt liv <3 ! Den dag som det ”självklara” inte finns där är det just det vardagliga man saknar allra mest!

Jag är så innerligt stolt och tacksam över min familj! (bara så ni vet)

Var rädd om varandra! Kram Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>