Mamma till 3 underbara tjejer!

Så är det!

Jag har tre helt fantastiska döttrar. Döttrar som jag är enormt stolt över och alldeles ofantligt lycklig över att få vara mamma till.
Jag var ung när jag fick min första dotter MEN fullkomligt bombsäker och alldeles trygg. Min graviditet var lycklig och välplanerad och resultatet av 9 månaders väntan var som att vinna högsta vinsten…………………..TÄNK DÅ att jag och min fina make fick den stora förmånen att vara med om 2 ytterligare graviditeter med exakt samma stora & euforiska känsla!

Ren & skär lycka 3 gånger om <3 <3 <3 ! 

Det är så värdefullt att VARJE dag året om ha den enorma stoltheten och stora lyckan att vara MAMMA. Barn är ovärderliga ”stora som små”!

Var rädd om alla ovärderliga händelser i livet de är enormt värdefulla.
Glöm aldrig bort det!!

Många kramar Anna <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>