Må bra strålar ☀!

Det är verkligen något visst med sol & klarblå himmel. Känslan av välmående och lycka bubblar runt inombords. Oavsett om man är utomhus eller får nöja sig med att se på solskenet genom fönsterrutan så känns det skönt på insidan & ger energi av bästa tänkbara sorten.

På något vis lagras känslan av värmande solstrålar på en plats inombords. En plats man är fri att besöka när som helst när behovet finns.
Det är en gåva väl värd att bevara och vara rädd om! :)

Kan man beskriva det bättre än bilden ovanför?! ( Maria Helander på mariahelander.se har en helt underbar blogg med träffsäkra och jättevackra foton,väl värd ett besök ;)! )

Att leva verkligen LEVA och ta vara på livets alla fina stunder och att uppskatta livets alla skiftningar och händelser….oavsett om du väljer att söka jobb i New-York,segla jorden runt,rida på elefanter i Afrika :),plantera nya vackra tulpaner,bada i en isvak, jobba på Ica  eller orka springa 1mil eller 500meter  utan att stanna en enda gång ;). Jag kan göra listan huuuuur låååååång som helst det viktiga är att DU väljer var & hur du vill leva ditt liv. Det är ditt ansvar och din stor möjlighet.

Inget sätt är vare sig  rätt eller fel så länge du lever DITT liv på ditt sätt efter dina möjligheter.

Vart vill jag då komma?

-Jo, jämför aldrig dina drömmar och dina visioner med  någon annans. Våga stå för dig själv och vara STOLT över ditt EGET liv!

Du är unik i alla avseenden & det finns bara 1 av just dig, visst är det alldeles fantastiskt och oerhört speciellt?

Var rädd om dig och må så gott. Det är DU verkligen väl värd.

Men Glöm aldrig att vara din egen regissör/ Lev livet levande! 

Kramar Anna :)
 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>