Livslust! :)

Det här citatet har någon mycket klok person komponerat ihop och det säger så mycket!

För visst har ens egen inställning och sättet att se på ”livets alla bravader” mycket med ”Hur man tar det” !?

Det handlar inte om att ”glida runt på en räkmacka” och bara förvänta sig att allt är på topp jämt!

Glöm det……! 

Vi är alla olika och är födda med helt olika förutsättningar. Du har själv ansvaret för hur just DITT LIV ska levas. Vad är det som ger energi, utmaningar, tillfredsställelse, glädje,styrka och framförallt Viljan att vara den absolut bästa versionen av dig själv!

Tänk efter lite…………………..<3

Att ha förmågan att lära sig av sina misstag, njuta när livet är som bäst och inse att alla färger från den allra ljusaste tonen till den svartaste av dem alla finns med i ”paletten”!

Att utvecklas och våga tro på sig själv UTAN att JÄMFÖRA sig med någon annan det är vad som bygger ”mental styrka” ! Vad eller hur någon annan gör är egentligen oväsentligt…. Var och en bär sin ”egen ryggsäck”.

Däremot kan man helt klart inspireras av sina medmänniskor och se saker från ett annat perspektiv som gör att man väljer andra ”lösningar”!

Enligt min egen övertygelse så är det just den mentala styrkan som visar hur man väljer ”att ta saker”!

Så med andra ord handlar LIVSLUST inte om hur mycket man har eller hur mycket man lyckas prestera under sitt liv. Det handlar om att Leva sitt liv utefter sina egna unika förutsättningar & att INTE lägga ”krokben” för sig själv!

Helt ”enkelt” så handlar det om hur man tar det!!!!! 😉  

Må så gott & jobba hårt med ”insidan”.

STOR KRAM Anna <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>