Livets alla under!

Varje dag är en ny gåva och en alldeles fantastisk möjlighet till nya upplevelser.

Barnen har en förmåga att se ”alla små ting” i vardagen och uppskatta & uppleva dem till fullo! Jag jobbar med att inte tappa den fantastiska förmågan.
Så vuxen vill jag ALDRIG bli…………………….

……Att jag inte kan glädjas och känna både lycka och upprymdhet över livets alla ”special-effekter”!

En vacker solnedgång,ett fint domherrepar,doften av ny-bryggt hett kaffe,årets första snöflinga eller vårens första sädesärla.:) Lyckan över att vara mamma, och den stora varma kärleken till min make <3. Glädjen över mina fina hundar…………………..osv,osv

Listan  kan göras huuuuuuur  lååååååååång som helst.över alla de oerhört värdefulla små och stora händelserna i mitt liv!

Mitt budskap idag…..;) Underskatta aldrig någonsin värdet av livets ALLA under :)!

Kram Anna

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>