Kärlek <3!

Jag är född med ett romantiskt sinne och en själ som är beroende av värme och kärlek!
För drygt 25 år sedan gifte jag mig med min man, en man som under årens lopp visat sig vara min andra hälft.
Han är mitt livs kärlek och min allra bästa vän i hela världen <3!

Att leva sida vid sida och känna en stor kärlek & varm trygghet i sitt hem är så enormt värdefullt och ger mycket kraft & styrka.
Visst finns det kämpiga dagar då man önskar att maken kunde ta sig en sväng till månen och tillbaka. Men i grunden står vår kärlek bergfast och tilliten är stor till min fina make!

Vi har tillsammans uppfostrat tre alltigenom fantastiska döttrar och det har varit vår livsuppgift. Nu är 2 av dem vuxna och har flyttat hemifrån. Våran  minsting är 16 år och börjar också bli stor!

Och jag är så STOLT över min fina familj!

Det tar tid att lära känna varandra och jag är fullkomligt på det klara med att såväl svårigheter som lyckliga händelser stärker ett förhållande. Men att leva tillsammans är inte alltid lätt det krävs två människor som älskar varandra från botten av sina hjärtan Och det måste finnas både vilja och ”jävlaranamma” ifrån båda håll man MÅSTE vilja vara tillsammans.


Det är lite sorgligt att så många människor går skilda vägar.Självklart finns det förhållanden som absolut inte fungerar av en eller flera anledningar där en skilsmässa är enda utvägen. MEN jag tror att i väldigt många fall skulle man hittat tillbaka till varandra om man verkligen vågade ta upp och konfrontera allt jobbigt som krånglar till vardagen. Försöka ändra på det som känns hopplöst och TILLSAMMANS jobba på sitt förhållande. I många fall tror jag att man skulle stärka sin kärlek till varandra och gå enade ur ”de svåra ronderna” som emellanåt dyker upp i livet.
Kanske jag resonerar alldeles tokigt!?
Men jag tror att kärleken kan besegra allt!

Så lätt det låter……..!!
Oh nej lätt är det inte, smärtfritt är det inte & absolut inte utan jobb – Men är det värt det?

Frågar du mig: Så säger jag absolut det är värt varenda minut <3!

Till alla er som bråkar och gnabbas mer än ni kramas: Lägg av & bryt mönstret!
Gnabb och tjafs om ”skitsaker” leder ingen vart och utvecklar inget förhållande!

Till er som ”sitter fast” i ett destruktivt och alltigenom kärlekslöst förhållande:Ge upp & gå därifrån!

Ingen ska leva i ett förhållande med våld och elaka glåpord i sin vardag eller med en ”äkta” hälft som trycker ner och psykar sin livspartner, det är verkligen INGEN kärlek!

 

 

 

 

 

 

 

 

Äkta kärlek blir starkare år från år & ger livet ett extra starkt ”skimmer”.

Att vara genuint älskad av en annan människa och att verkligen kunna ge 100% ren kärlek tillbaka, det är äkta och alldeles sann KÄRLEK! 
Så underbart!

 

Det finns en människa för var och en av oss för mig är det min man, min älskade Ulf!

(Tack älskling för all din kärlek & omtanke om du bara visste hur mycket jag värdesätter din kärlek och hur enormt mycket jag älskar dig!)


 

 

 

 

 

 

Budskapet idag:

Våga tro på kärleken och var beredd att jobba tillsammans i med  & motgång!

Kram på er & lycka till med kärleken :)!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>