Jag ska måla hela världen…….

En gång om året har alla en alldeles EGEN dag!

för några veckor sedan var det min födelsedag! :)

Som liten så var just födelsedagen en av årets absoluta höjdpunkt :)! Den där fantastiska dagen som tillägnades bara ”mig”. Redan på morgonen väcktes jag av min familj med ”Tissel och tassel” sång & skratt, fina paket och frukost på sängen.

En dag fylld av lycka!

Att få lägga ännu ett år till den gamla siffran var häftigt och spännande och man ville att det skulle gå FORT!

Fem år och en HEL hand gammal,6,7,8,9 och 10 år och två HELA händer 11,12,JIPPIE 13 år ÄNTLIGEN tonåring. Tonåringar vill mycket & känner livet flöda i kroppen ( på gott & ont;) Man blir Jätteglad, jätteledsen, jättekär, jättesorgsen, jättebesviken och ALLTING annat som innehåller ”jätte” antingen upp eller ner.

 Så fyller man 20 och är ”ganska” vuxen, med några fler år på nacken inser jag att helt vuxen var jag nog inte men ändå fattades väldigt ”vuxna” beslut. Jag gifte mig bara 19 år gammal med den man som under årens lopp visat sig vara min ”andra hälft”, min STORA kärlek & allra bästa vän……<3

Varför gifte jag mig så ung? varför hade jag så bråttom?

-Svaret är enkelt. Jag var kär ända upp över öronen och frågan blev istället den motsatta! :)
Varför ska jag vänta när min prins ”äntligen” är här?

Sådana självklara beslut fattar man som 19-åring, inte utan att begrunda dem Men inte sjutton krånglade jag till det heller jag följde mitt hjärta……………

Samma hjärta litade jag blint på när jag & min man hade en STOR och innerlig önskan att bli föräldrar…….

21/2-1989 Kom våran första älskade dotter (jag skulle fylla 21 år i Maj) Lyckan var bortom alla gränser! 

19/4-1991 kom vår andra lika älskade dotter. Lyckan bubblade inom oss,vi var nu 2 innerligt  stolta föräldrar! 

 

26/8-1996 Alla goda ting är 3,en tidig augustimorgon anlände vår 3:e underbara dotter.Så välkommen och efterlängtad av båda sina systrar & oss stolta föräldrar! 

Sen har livet fortsatt ibland upp ibland lite ner och flera födelsedagar har firats…….

45 år………Hm!

 När jag var 20 år tyckte jag att 45- åringar var ganska gamla!

Så FEL jag hade!!!

Ja,ja inte kan man ha rätt i allt! :)

En sak som iallafall  är säker är att varje ålderssiffra har sin charm…………NJUT av livets alla skeden och var lycklig över din egen förmåga att ”måla” din alldeles egen livs-tavla. En målning som är BARA din! 

Bara fantasin sätter gränser, för övrigt  finns inga gränser.

Vill du vara lycklig? Använd varma, glada färger och en vänlig inställning till dig själv. Allt går att påverka till det bättre………………..Det hänger på dina färgval!

Många varma kramar Anna <3

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>