Glädje över nu-då-framtid! :)

Det slog mig häromdagen när jag var inne på Facebook & ”snurrade” runt bland både nya och gamla vänner. En del av dem träffar jag på ofta både i verkligheten 😉  och i ”cybervärlden” andra har jag inte träffat på väldigt länge, men känslan inombords & glädjen över att återse vänner sedan ungdomstiden blandat med nyvunna vänner under årens lopp är faktiskt väldigt givande.

Tidsmässigt slungas jag mellan barn, ungdom och vuxentiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har haft den stora turen att växa upp i en bra familj tillsammans med 2 föräldrar och en lillasyster. Min skoltid har varit rättigenom positiv med bra lärare & fina vänner.

Min fritid under barn & ungdomsåren har kantats av gymnastik,ridning,basket och körsång. För att senare följas av att bli mamma & följa mina 3 fina flickor på deras olika aktiviteter. Bredvid mig har jag under åren haft min make. Den man som är och förblir min stora kärlek och min allra bästa vän. <3

Ridningen och framförallt skötseln av hästarna har följt både mig och flickorna  genom en stor del av livet.

Jag är så innerligt tacksam för alla och envar som funnits med under kortare eller längre stunder under min uppväxttid och fram till nu…..och för alla er som finns i min framtid. En del människor sätter stora avtryck i hjärtat även om tiden varit förhållandevis kort andra ”smyger” mer förbi i farten.

Det som har glatt mig som var så dunderemot Facebook från början, är att gamla vänner ”dykt” upp och visat att de  ALDRIG lämnat sin plats i mitt hjärta. Även om tankarna inte är hos dem så ofta  så inser jag att de fortfarande är betydelsefulla på så många sätt!

Tack vare facebook har jag stött på flera av mina ”gamla godingar”. Många goda minnen fyllda av kärlek & glädje finns kvar sedan massor av år tillbaka i tiden. Dessa minnen blandas med nya fina bekantskaper och betydelsefulla händelser.

Det man inte tänker på så noga när man är ung och kanske inte när man blir äldre heller?! Är att de saker som känns ”små” och vardagliga just för stunden är det som blir till minnen i framtiden.

Tack alla ni som för alltid finns i mitt hjärta, trots att vi bara säger” hej” på stan eller ”gillar” något på Facebook. :)

Jag tror att man formas som människa av det som har varit det som är och det som kommer. Men att grunden är viktigast!

På den grunden är jag och du fria att ”bygga” precis vad vi vill!

En omtänksam och kärleksfull familj,bra skolkamrater & lärare som bryr sig! (Tack Inga Gustavsson min mellanstadielärare som var i en klass för sig!)

Alla mina klasskamrater, mina första pojkvänner ( de var inte många men av hänsyn till dem nämner jag inga namn ;). Vem vet hur dom uppfattade och tänker tillbaka på ”tonårstiden” :)! )

Mina arbetskamrater, min man och våra barn med respektive och ALLA er andra som på något sätt påverkat mig & mitt liv!

Det är med stor värme och kärlek som mitt liv har formats på grund av er alla!

Det är lätt att ”fastna i gamla hjulspår” och tendera att bli lite ”gnällig”- Men det är inte riktigt schysst om man ser i ett större perspektiv!

För visst är livet härligt för det allra mesta.

En & annan besvärlighet hör väl till ;). Men allt går att lösa för ingenting är omöjligt!

Önskar er All lycka & mycket glädje. 

Kram Anna 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>