Energitjuvar eller icke ;)!

Vad är det som gör att vissa människor tillför energi och värme bara genom att visa sig? Man behöver inte ens ”känna” dem för att känna sig väl till mods i deras sällskap. :)

Precis på samma sätt är det med motsatsen dvs ”energitjuvarna” fast där är känslan allt annat än välbehaglig och uppmuntrande.;(

Jag har funderat på anledningarna till att människor utvecklas till det ”ena” eller ”andra”.

Kan man själv  påverka sin attityd? Eller är man som man är?
Kan en människa uppfattas som en ”jobbig energi-tjuv” hos vissa personer och som det motsatta för någon annan?

Eller är en ”Ove” altlid en ”Ove” 😉 (solsidan-Ove!)

– Tja, är man som Ove är ju självinsikten lika med 0. Själv uppfattar han ju sig som en i särklass bra man med en fantastisk ”10-poängare till fru” :), MEN hur uppfattas han av sin omgivning??

Nej det är nog så att en energitjuv har ingen aning om vilka dåliga vibrationer han eller hon sänder ut till sin omgivning.
Och varför skulle de göra det?  Om den egna åsikten och självklara insikten om sitt egna JAG är allt igenom perfekt. varför ändra på sig ;)?!

När du möter en ”Ove” nästa gång ryck på axlarna och var som en gås & låt det rinna av innan det skadar och påverkar ditt eget sinne på ett negativt sätt. Det är inte värt att bli arg en gång, lägg kraften där den gör nytta & behövs istället.

Må så gott & var rädd om dig
Kram Anna <3

2 reaktion på “Energitjuvar eller icke ;)!

  1. Tack för besökt i min blogg och så roligt att du tycker om den!
    Tänkvärt i det här inlägget! Det gäller verkligen att sätta gränser mot omvärlden när man känner att någon bara tar och tar energi. Viktigt, men ack så svårt ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>