Att hålla fast vi goda vanor!

Det händer något alldeles speciellt inombords efter ett ”motionspass”! Hur eller vad du tränar spelar ingen roll ”bara” du känner att hjärtat får bulta lite extra & att du känner den där speciella tröttheten i musklerna……….

Alla är vi olika & måste hitta vår egna väg! 

En del får en enorm kick av att springa riktigt långt & länge, andra mår toppen av att ”slippa” vara ute och trivs allra bäst på ett gym. Vissa simmar, promenerar, klättrar i berg, rider, orienterar eller går på Friskis & Svettis……………………….. Utbudet är oändligt stort och enbart fantasin sätter gränser!

För min egen del älskar jag att vara utomhus så att springa har blivit min alldeles egna väg! 😉

För min del har ”FRIHETEN” alltid varit viktig och haft en mycket stor betydelse i mitt liv. Just den där friheten att kunna springa När jag vill,vart jag vill och hur långt jag vill. Det är så oerhört värdefullt!

Träning helt utan stress & press!

Det är MIN väg………. Vilken är din väg?

 

 

Stort LYCKA TILL med alla goda vanor!

Kram Anna <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>