Äntligen sommar!!!!:)

2 hela dagar av underbar sommarvärme. Så efterlängtad och så innerligt skönt att känna värmen smeka över hela kroppen……………..Som jag har längtat!! :) Förra årets ”sommarvärme” var ju lite fattig kanske det är just därför glädjen är så extra stor inför årets sommar. Och NU, nu är den här! . Som vanligt blir man lite överrumplad av värmen…..:). Och inte bara av värmen utan över vilken rekordfart all växtlighet tar. På bara några få dagar har träden blivit gröna, blommorna har slagit ut i full blom och rabarberna har vuxit över 15 cm på 1 VECKA helt otroligt! :) När  jag och min man vaknade i morse, väcktes vi av fågelkvitter på högsta ljudvolymen dessutom hade vi två små hundar som fullkomligt ”studsade” av lycka över att solen flödade in mellan gardinerna & att det äntligen var morgon och HÖG tid att komma ut!

Åhhh! Vilken morgon. Livskvalitet av bästa slaget är att vandra tillsammans i den ljumna försommarmorgonen. Så skönt och alldeles UNDERBART ibland är det extra skönt att leva!

Idag är helt klart en sådan dag.

Njutbart! :)

 

Stor kram Anna <3

 

En reaktion på “Äntligen sommar!!!!:)

  1. He4rlig bild! Jag e4r med i en ff6rening som heter Flygande Veteraner. Ff6reningen har en DC- 3:a i sin e4go som heter Daisy. Planet ve5rdas mycket f6mt och e4r i skick som nytt vid 70 e5rs e5lder. I smomar blir det flyga av med Daisy. En tur till Tyskland. Ff6rhoppningsvis..SVAR: Oj hje4lp. Ska du vara ombord de5? Jag e4r ve4ldigt skraj ne4r det ge4ller flyg & be5tar. Landkrabba, jag vill helst ha ff6tterna stadigt pe5 marken. Vi har massor av flygbilder, av ne5n konstig anledning. Tagna f6ver ke4nda och oke4nda trakter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>