Äkta vänner!

Det är ÄKTA och alldeles GENUIN vänskap. Sådana vänner växer inte på träd så Var rädd om dem & var tacksam över dina riktiga vänner.

-Vadå riktiga vänner?
-Är inte ALLA vänner riktiga?

Nej det är skillnad. Jag tror att man över lag blandar ihop det lite grand emellanåt. En VÄN spelar ingen roll om du träffar en gång om dagen, varannan vecka eller 1 gång om året…………..Det är alltid lika ”självklart” & glädjefyllt att ses bara att ”börja där man slutade” sist man sågs :)!
Det är enkelt och lätt att umgås.
En vän behöver man aldrig ”förklara” eller känna dåligt samvete över att tiden inte räcker till………En vän kan man säga ”precis som det är” till de förstår utan krångliga omskrivningar ;). En VÄN är alltid en VÄN oavsett hur ofta eller sällan man ses. Det handlar om omtanke & empati från två håll!
Äkta vänner talar GOTT om dig när du inte är med MEN de talar också om för dig när du gör ”DUMHETER”- Skillnaden är
att: Då säger dom till DIG och går inte bakom din rygg!
Så var TACKSAM när dina vänner kommer med konstruktiv kritik! 

 

Sen finns det människor i ens närhet som man lite ”slarvigt” kallar vänner men egentligen är de bara bekanta alltså människor man pratar med ibland och kanske tar en kopp kaffe med emellanåt MEN man ”når ändå inte fram” till varandra på något djupare vis & har väl inte för avsikt att göra det heller.

Och så har vi alla dem som man bara ”hejar” på när man möts dem kallar man också ” en kompis till mig” om någon undrar vem personen ifråga var!?

Vad ska man då kalla ”alla” facebook-vänner”, hm? 😉

 

Men hur många riktigt goda vänner har du eller jag egentligen?

Har man en ”hand-full” har man verkligen en anledning att känna  stor tacksamhet! <3

Men……..de äkta vännerna ÄR sällsynta 😉 så var rädd om dem och behandla dem väl.
De är guld värda!

 

 

Tag hand om dig & skänk en extra varm tanke till dina underbara vänner <3!

Må så gott! :)

Kram Anna <3

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>